AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına, variyetini çoğaltacağına, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, işine yarayacak bazı kurslara gideceğine, evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini gördüyseniz:

  • Hoş eşyalar alabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin sözlendiğini görmek haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlendiğini görmek eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında istemeden sözlenmek karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Kahve falında başkasının sözlendiğini görmek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve fal sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini duymak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle sözlenmek umutsuzluklarını geride bırakacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilisiyle sözlenmek zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir