AnaSayfa / Genel / Kahve falında istemeden sözlenmek

Kahve falında istemeden sözlenmek

Kahve falında istemeden sözlenmek ortalığın karışacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Kahve falında istemeden sözlenmek gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki gereksiz yükleri atıp hafifleme konusunda karşı konulmaz bir istek duyabilirsiniz.

Kahve falında istemeden sözlenmek işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına inanılır.

Kahve falında evliyken başkasıyla sözlenmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına ve bir anda büyük kazanç getireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisiyle sözlenmek çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisini daha rahat hissedeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının sözlendiğini görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle sözlenmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, istediği noktalara ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızının sözlendiğini görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzük takmak sözlenmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir