AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının sözlendiğini görmek

Kahve falında başkasının sözlendiğini görmek

Kahve falında başkasının sözlendiğini görmek ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına ve hayatını değiştirecek bazı kararlar vererek kendisini geleceğe taşıyacak çalışmalara gireceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, karşısına hayırlı kimselerin ve işlerin çıkacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının sözlendiğini gördüyseniz:

  • Her şey yapılabilir şeklindeki olumlu yaklaşımlarınız, kötümser kişilerin cesaretlenmesini sağlayabilir.

Kahve falında eski sevgilisiyle sözlenmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulur.

Kahve falında zorla sözlenmek verilen sözlerin yerine getirileceğine, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sözlendiğini görmek girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sözlendiği görmek uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına alamet eder.

Kahve falında birisiyle sözlenmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sözlendiğini görmek çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendinin sözlendiğini görmek huzura ve esenliğe kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine delalettir.

Kahve falında ablasının sözlendiğini görmek büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, onun istediği yoldan gideceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir