AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, çok iyi işler yapılacağına, anne baba ile ters düşüleceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bolluk içine olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, kalp kırıklığına neden olacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Geçmişe dönük hislerinizin yeniden ortaya cıkması sizi rahatsız edebilir.

Kahve falında arkadaşını sevgilinle görmek arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski arkadaşını sevgili olarak görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi en yakın arkadaşınla görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, daha isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek istediği projeleri yapamayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilini arkadaşınla görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla sevgilini görmek uzun zamandan beri ödenmesi gereken bir borcun yakında ödeneceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşını sevgilisi olduğunu görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir