AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek

Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü görmek emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, programların ve projelerin tutmayacağına, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle arkadaşının öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Belli iş ya da konularda kendi lehinize düzenlemeler yapabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının sevgilisine aşık olmak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaş olarak görmek sıkıntıların kısa zamanda çözüme kavuşacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine inanılır.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisinden ayrıldığını görmek zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına yorulur.

Kahve falında sevgiliyi arkadaşıyla aldatmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşlarını görmek zorlukların ve çilelerin azalacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşınla sevgilisini görmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, malının artmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olduğunu görmek zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına inanılır.

Kahve falında bir arkadaşını sevgili olarak görmek onunla bir ömür mutlu olacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir