AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisi olduğunu görmek elinde bulunan imkânların bitmek üzere olacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya özel yaşamınızı ilgilendiren konularda kendi kararlarınızı bizzat kendiniz vermelisiniz.

Kahve falında arkadaşının eski sevgilisini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşın sevgilisini görmek hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine, sıkıntılarınızın bir müddet daha devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yakın arkadaşla sevgili olduğunu görmek taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eski sevgili ve arkadaşını görmek istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla evlenmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakın arkadaşla sevgili olmak kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, kederleneceğine tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin yakın arkadaşını görmek deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevgilini en yakın arkadaşıyla görmek günahların da affolacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir