AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendinin delirdiğini görmek

Kahve falında kendinin delirdiğini görmek

Kahve falında kendinin delirdiğini görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına, yüzünün de yerlere düşeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin delirdiğini gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Kahve falında kardeşin delirdiğini görmek büyük kazançlar sağlanılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına yorulur.

Kahve falında annenin delirdiğini görmek hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Kahve falında annesini delirdiğini görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendinin delirdiğini görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir akrabanın delirdiğini görmek kötülerin uzaklaştırılacağına, istediklerini elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında kulak delirdiğini görmek kendi şansını kendi yaratacağına, elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir