AnaSayfa / Genel / Kahve falında kulak delirdiğini görmek

Kahve falında kulak delirdiğini görmek

Kahve falında kulak delirdiğini görmek kariyerinde aşama kaydedeceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, hayır getirecek işlerle uğraşılacağına, hasta olacağına, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kulak delirdiğini gördüyseniz:

  • Evde bir değişim olabilir.

Kahve falında kulağını delirdiğini görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında kulak delirdiğini görmek deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında tanıdık birinin delirdiğini görmek kötü günler için daima kenarda para tutacağına, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir tanıdığının delirdiğini görmek maddi zarara gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kardeşin delirdiğini görmek kötü halin son bulacağına, kazancında da artış meydana geleceğine delalettir.

Kahve falında kardeşinin delirdiğini görmek bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, rakipleri yakın bir zaman içinde yenilgiye uğratmaya alamet eder.

Kahve falında komşunun delirdiğini görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında birini delirdiğini görmek hayallerin yarıda kalacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir