AnaSayfa / Genel / Kahve falında annenin delirdiğini görmek

Kahve falında annenin delirdiğini görmek

Kahve falında annenin delirdiğini görmek eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, esenliğe kavuşulacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, gönül kapılarını açacağına, hayır dualarına nail olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına inanılır.

Kahve falında annenin delirdiğini gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında annesini delirdiğini görmek içinin hafifleyeceğine, işinden ve parasından olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annemin delirdiğini görmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, kariyer edineceğine, rakiplerini mağlup edeceğine, mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında annesinin delirdiğini görmek sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında annenin delirdiğini görmek ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna inanılır.

Kahve falında bir erkeğin delirdiğini görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında bir yakının delirdiğini görmek endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine delalettir.

Kahve falında akrabanın delirdiğini görmek değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin delirdiğini görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir