AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, güçlükle elde edilecek başarı, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının delirdiğini gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşın delirdiğini görmek yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında babasının delirdiğini görmek içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine delalet eder.

Kahve falında ölen birinin delirdiğini görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, ailesinin de koyacağı sermaye ile kendi iş yerini açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin delirdiğini görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine alamet eder.

Kahve falında sevgilinin delirdiğini görmek bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işarettir.

Kahve falında yakınının delirdiğini görmek anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir