AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini gördüyseniz:

  • Hemen hemen her konuda başarılı olma gayretleri içindesiniz.

Kahve falında bir arkadaşının delirdiğini görmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın delirdiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının delirdiğini görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında çocuğun delirdiğini görmek yapılan çalışmalardan ötürü çok zor ve kötü zamanlar yaşayacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin delirdiğini görmek ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalet eder.

Kahve falında birinin delirdiğini görmek bir sebeple falı kapatan kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annesini delirdiğini görmek eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, çaresiz insanların çaresi olacak işlere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında oğlunun delirdiğini görmek yiyip içeceğine, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir