AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek çekilen sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olunacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin gördüyseniz:

  • Araştırmacı tarafınızı durduramıyorsunuz.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine inanılır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine inanılır.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine fakat ilerleyen zamanlarda kendisi ile bir duygu alışverişi içine giremeyeceği ve tabir yerindeyse gelenin gideni aratacağına rivayet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında abdülkadir geylaniyi görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet eder.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek güvenliğinden vazgeçeceğine, kısmetin bollaşacağına rivayet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, mesleğinde uzmanlaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir