AnaSayfa / Genel / Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek masabaşı bir işe girileceğine, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, güzel işlere imza atacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin becerilerinin farkına varılacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında seyyid abdulbakiyi gördüyseniz:

  • Bir an neşeliyken bir an sonra içine kapanık olabilirsiniz.

Kahve falında seyyid abdulbakiyi görmek fal sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Kahve falında abdullah ismini görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına yorulur.

Kahve falında abdullah gülü görmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, sorunların atlatılacağına tabir olunur.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına inanılır.

Kahve falında abdullah görmek sahip olduklarının da çoğalacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abd görmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işaret eder.

Kahve falında abdülkadir geylaniyi görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine ama bu durumun kişiye maddi anlamda büyük darbe vuracağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir