AnaSayfa / Genel / Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, büyük atılımlarda bulunacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine ve yine içinde bulunduğu sıkıntıdan kurtulamayacağına, çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına delalet eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız fırstları anında değerlendirin.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretleri görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında abdulkadir geylani hazretlerinin türbesini görmek zorlukların kolayca aşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında abdülkadir geylani hazretlerinin görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani hz görmek güzel huylarının değişeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına tabir olunur.

Kahve falında abdülkadir geylaniyi görmek hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında abdulkadir geylani hz lerini görmek iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Kahve falında şeyh abdulkadir geylaniyi görmek dertlerin ve sorunların aşılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında abdulkadir geylani türbesini görmek bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir