AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu görmek

Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu görmek verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, iş yerinde çok üst mevkilere terfi ettirileceğine, duygularının ön plana çıkacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gözlerinin yeşil olduğunu gördüyseniz:

  • Özgüvenli olmanız karşılaştığınız zorlukları yenmenizde etkili olabilir.

Kahve falında birini yeşil gözlü görmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına işaret eder.

Kahve falında yeşil göz boyası sürmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil göz farı sürmek sorunlarının ve sıkıntılarının tekrar baş göstereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına inanılır.

Kahve falında yeşil göz kalemi görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında sarışın yeşil gözlü bebek görmek güzel haberlerin alınacağına, keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil gözlü bayan görmek bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında gözleri yeşil olmak sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına yorulur.

Kahve falında yeşil renkli göz görmek kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir