AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu görmek bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, bekar iseniz bir kadınla yakınlık kurmaya, çok yorulacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kendisini daha huzurlu bir hayata hazırlamak için gereken şartları sağlamak isteyeceğine, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının sevgilin olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya yakınlarınızla ilişkilerinizde zihinsel ya da ahlaki dersler söz konusu olabilir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle yatmak düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşıyla çıkmak kişinin endişe ettiği konuları sabır ve azim göstererek çözebileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisinden ayrıldığını görmek hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşını eski sevgilisiyle görmek harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, çok daha iyi koşullara sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşımı sevgilisiyle görmek hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin arkadaşıyla öpüşmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok daha büyüyeceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, uzun süre bu durumun devam edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir