AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çalışmalarının yarıda kalacağına, saygısını toplayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine ve yine o insanın tatsız olaylarla karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya sevgi temalı ilişkilerinizi ilgilendiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında arkadaşımın sevgilisini görmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında bir arkadaşla sevgili olmak yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sevgilisiyle ayrıldığını görmek işsizlerin iş sahibi olacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Kahve falında eski sevgilinin arkadaşını görmek gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik içinde yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaş ve sevgilisini görmek üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, sosyo ekonomik durumunun iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sevgilin olarak görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşlarının sevgili olduğunu görmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, iyi şartlara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında eski sevgiliyle arkadaş olmak işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, dertlerin sonlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir