AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak görmek üzüleceğine ve yıkılacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına, zor zamanlar yaşanacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşınızı sevgiliniz olarak gördüyseniz:

  • Aya biraz stresli başlayabilir veya sıkıntılı ortamlara girebilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyi arkadaşla görmek hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşını sevgilisiyle görmek onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını sevgili görmek bolluğun ve verimin de artacağına, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine delalettir.

Kahve falında sevgiliyi arkadaş olarak görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşın sevgilisiyle öpüşmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla öpüşmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, yanlış işler yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgilisini arkadaşıyla görmek kazanılan paranın artacağına, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında sevgilisinin arkadaşıyla çıkmak bolluk içinde yaşanacağına, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir