AnaSayfa / Genel / Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu görmek maddi olarak az da olsa bir zarar görüleceğine, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, iş konusunda sevilen bir kişiden yardım alınacağına, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında yatağında başkasının uyuduğunu gördüyseniz:

  • Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

Kahve falında başkasının yatağında uyumak yakın zamanda rahat edeceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yer yatağında uyumak hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin yatakta uyuduğunu görmek sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkekle aynı yatakta uyumak evlatlarından hayır bulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine alamet eder.

Kahve falında yatakta biriyle uyumak istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yatakda uyumak elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında beyaz yatakta uyumak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yatakta erkekle uyumak sorunsuz ve sıkıntısız bir döneme girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir