AnaSayfa / Genel / Kahve falında bozuk yatak görmek

Kahve falında bozuk yatak görmek

Kahve falında bozuk yatak görmek onlarla arasının açılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, öte yandan ömrünün de çok uzun olacağına, işlerin sürekli artacağına, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bozuk yatak gördüyseniz:

  • Seyahatler veya farklı yerlere yapılacak ziyaretler farklı kültürleri tanımanıza aracı olabilir.

Kahve falında bozuk yatak görmek sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine işaret eder.

Kahve falında kağıt bozuk görmek iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, zor bir durumda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birisinden bozuk para almak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında cüzdanında bozuk para görmek aile hayatında hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında tarihi bozuk para görmek kariyerinde çok büyük atılım yapacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bozuk et yemek gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk para çiğnemek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, anlaşmalardan cayılacağına delalet eder.

Kahve falında bozuk fotoğraf makinesi görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir