AnaSayfa / Genel / Kahve falında güzel bir yatak görmek

Kahve falında güzel bir yatak görmek

Kahve falında güzel bir yatak görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına işaret eder.

Kahve falında güzel bir yatak gördüyseniz:

  • En iyi durumda bile aldatılma korkusu duymanız olasıdır.

Kahve falında güzel yatak görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine delalet eder.

Kahve falında güzel bir yatak görmek dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Kahve falında güzel yatak odası görmek başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok güzel yatak görmek üzüntülü bir döneme girileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında güzel isim görmek yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bir sebeple çok zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında güzel bir deniz görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine işarettir.

Kahve falında güzel şarkı dinlemek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, haram yollardan mal sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında güzel koltuk görmek kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine ve hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir