AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah üzüm yıkamak

Kahve falında siyah üzüm yıkamak

Kahve falında siyah üzüm yıkamak huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, mutlu olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, parasal sorunlar yüzünden hayallerin kısa süre için askıya alınacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, bir sıkıntıya girmeye, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah üzüm yıkamak gördüyseniz:

  • Yeni yetenekler edinmeniz veya verdiğiniz hizmetleri geliştirmeniz durumunda hayatınızı kazanma biçiminizde olumlu değişiklikler olabilir.

Kahve falında siyah üzüm yıkamak iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kara üzüm yıkamak ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, üzüntülerin son bulacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üzüm yıkadığını görmek yeni arkadaşlıklar kuracağına, yeni mekânlara gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah dut üzümü yemek zorlukların ve sorunların aşılacağına, engellerin ortadan kalkacağına, falı kapatan kişinin güç, kudret sahibi olacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kara üzüm görmek aile hayatı içinde ortaya çıkan dertlerin kısa zaman içinde biteceğine, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına ve ileride çok zengin bir kimse durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında siyah üzüm kurusu görmek ne yapacağını şaşıracağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kurutulmuş siyah üzüm görmek çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta siyah üzüm görmek herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine, çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir