AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek zor bir durumda kalacağına, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, en çetin zorlukların aşılacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Kahve falında erkek arkadaşının seni aldattığını görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşının seni sevdiğini görmek kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek arkadaşının seni öptüğünü görmek rakiplerine karşı her zaman zafer kazanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının seni öptüğünü görmek hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının seni bıçakladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının seni öldürdüğünü görmek ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, ortak işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının seni sevdiğini görmek sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına, içine düşen fesada yeniliceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının seni kurtardığını görmek kötü durumlara düşürüleceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına, işinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir