AnaSayfa / Genel / Kahve falında sürat teknesi görmek

Kahve falında sürat teknesi görmek

Kahve falında sürat teknesi görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, borçlarının kapanacağına ve yaşamının daha kolay hale geleceğine, saygın bir hayat yaşayacağına, sorun yaratan bazı davranışların terkedileceğine, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına ve atacağı doğru adımlar sayesinde büyük bir zenginliğe sahip olacağına, farklı iş alanlarına yöneleceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, rahatının ve sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında sürat teknesi gördüyseniz:

  • Belli bir konuya veya maceraya gereğinden fazla enerji harcamış olabilirsiniz.

Kahve falında sürat teknesi görmek Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sürat teknesi kullanmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kökten çözüm bulamaması halinde huzurunun sürekli bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sürat teknesine binmek kime gideceğine, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında süratli gitmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında sürat yapmak başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, şansının kendinden yana olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok süratli araba kullanmak sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında sürat motoru görmek üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arabada süratli gitmek kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir