AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini tek gözlü görmek

Kahve falında kendini tek gözlü görmek

Kahve falında kendini tek gözlü görmek rakipsiz hale geleceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini tek gözlü gördüyseniz:

  • İlginizi çekebilecek organizasyonlara katılabilir, belli jest veya yardım arayışında olabilirsiniz.

Kahve falında tek gözü kör kedi görmek gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözlü dev görmek çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında kendini tek gözlü görmek alın terinin karşılığını alacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet eder.

Kahve falında tek gözlü adam görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, parasının değerini bilerek hareket edeceğine işarettir.

Kahve falında tek gözlü bebek doğurmak elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, sadece kendisini düşüneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek rahatsızlık duyulacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek ekonomik olarak darlığa düşeceğine, ancak daha sonra yakınlarından birinin vereceği destekle toparlanacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir