AnaSayfa / Genel / Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, çok huzurlu bir duruma geleceğine ve kalben çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tek gözünün çıktığını gördüyseniz:

  • Her şey yolundaysa, hızla ilerlemeye devam edin.

Kahve falında tek gözünün çıktığını görmek başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tek dişinin çıktığını görmek hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında tek dişin çıktığını görmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tek gözünün kör olduğunu görmek onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulur.

Kahve falında tek gözlü insan görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza inanılır.

Kahve falında tek gözün az görmek maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında tek gözlü bebek doğurmak çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tek gözü kör köpek görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, konfor, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir