AnaSayfa / Genel / Kahve falında küçük şekerler görmek

Kahve falında küçük şekerler görmek

Kahve falında küçük şekerler görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, huzurlu günlerin biteceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına inanılır.

Kahve falında küçük şekerler gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Kahve falında küçük şekerler görmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında fındıklı şeker yemek çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, iş hayatının stresinden kısa süreli de olsa uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında şeker fabrikası görmek bazı konularda konuşulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çay şekeri dağıtmak çok sevinçli haberler alacağına, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında elma şekeri yemek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine alamet eder.

Kahve falında çok şekerli çay içmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nikah şekeri yemek haksızlığa uğrayacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine işarettir.

Kahve falında şeker süpürmek yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir