AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini savcı görmek

Kahve falında kendini savcı görmek

Kahve falında kendini savcı görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, yerine getirdiği bu dini kural sayesinde çok büyük sevaba kavuşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini savcı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler hakkında beklenmedik bilgiler ortaya çıkabilir.

Kahve falında bayan savcı görmek büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında savcıya ifade vermek Allah’ın lütuflarına ereceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hakim savcı görmek mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında savcıyı görmek fal sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine inanılır.

Kahve falında kendini savcı olarak görmek daima önüne bakacağına, özlemelerin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendini savcı görmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında savcı cübbesi giymek yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına inanılır.

Kahve falında kadın savcı görmek onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir