AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, fal sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını gördüyseniz:

  • Aniden elektriklenen ortamlar veya düşünmeden sarf edilen sözler zaman zaman sıkıntılara neden olabilir.

Kahve falında arkadaşının saldırısına uğramak kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, verilen emeğin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saldırıya uğradığını görmek toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, işlerine bereket geleceğine delalettir.

Kahve falında dana saldırısına uğramak sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine delalet eder.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak olumsuz olaylar yaşayacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında terör saldırısına uğramak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında aslanın saldırısına uğramak nice noksanlık içinde olduğuna, başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balık saldırısına uğramak işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek saldırısına uğramak o kişiye zararının dokunacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir