AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, dostlarını da iyi seçeceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda tecrübeler size çok şey öğretmiş olabilir.

Kahve falında arkadaşının saçlarının kesildiğini görmek çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, hayır dualarına nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşımın saçının kesildiğini görmek kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçının kesildiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının kesildiğini görmek bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının ayaklarının kesildiğini görmek kazancın günden güne artacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının kolunun kesildiğini görmek başarılarının devamlı olacağına, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşının elinin kesildiğini görmek kırgınlık yaşanacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının bacağının kesildiğini görmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir