AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini mavi gözlü görmek

Kahve falında kendini mavi gözlü görmek

Kahve falında kendini mavi gözlü görmek şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini mavi gözlü gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Kahve falında mavi göz erkek görmek birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına, kendisine verilecek büyük bir destek sayesinde kendi işini kuracağına alamet eder.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına yorulur.

Kahve falında mavi gözlü kedi görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bu arada yemek zevklerini değiştireceğine, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mavi göz kalemi görmek büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerinin mavi olduğunu görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek tüm bu üzüntüler ve sıkıntılardan ötürü sağlık sorunları yaşayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine delalettir.

Kahve falında gözünün mavi olduğunu görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gözlerini mavi görmek uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir