AnaSayfa / Genel / Kahve falında gözünün mavi olduğunu görmek

Kahve falında gözünün mavi olduğunu görmek

Kahve falında gözünün mavi olduğunu görmek yıpranacağına, strese gireceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, başını borçlardan kaldıramayacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında gözünün mavi olduğunu gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiden duyacağınız hoş sözler sizi çok mutlu edecek.

Kahve falında mavi gözlü güzel bebek görmek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Kahve falında mavi göz farı görmek yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına alamet eder.

Kahve falında mavi göz kalemi çekmek sıkıntıdan sonra ferahlamaya, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek bebek görmek zorlukların ve engellerin aşılacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü bebek doğurmak böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine yorulur.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek engel teşkil edeceğine, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına inanılır.

Kahve falında gözleri mavi bebek görmek dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gözüne mavi boya görmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir