AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek işlerin aksayacağına, onlar sayesinde moral bulacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına, ihanet göreceğine, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına inanılır.

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Durumunuzun net şekilde anlaşılmasını sağlamak size düşüyor.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek çocuğu görmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mavi gözlü erkek çocuğu görmek sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi erkek gözü görmek yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı saçlı mavi gözlü erkek görmek yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurduğunu görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi gözlü erkek bebek doğurmak sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek bebek görmek elinde bulunan imkânların çok daralacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına delalettir.

Kahve falında sarışın mavi gözlü erkek görmek adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir