AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçını yaptığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçını yaptığını görmek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine, bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, gerekirse özür dileneceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını yaptığını gördüyseniz:

  • Bonkör olarak veya maddi olanaklarınızı kullanarak etkilemek istediğiniz kişiler olabilir.

Kahve falında sarı saçlı arkadaşını görmek üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek gayrimenkul işine girileceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, güzel günler yaşanacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşının saçını kestiğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında arkadaşını kısa saçlı görmek uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşını saçını kestiğini görmek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, ulvi kimse haline geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saç kestirdiğini görmek rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında arkadaşının saçını görmek verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşın saçını görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, korkularından kurtulacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir