AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını gördüyseniz:

  • Şansını zorlayan kişiler sinirlerinizi bozabilir.

Kahve falında arkadaşının saçını boyadığını görmek mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek parasının azalacağına, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saç boyadığını görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını siyaha boyadığını görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının saçlarını boyadığını görmek yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin saçını boyadığını görmek kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saçını boyadığını görmek Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının saçını siyaha boyadığını görmek insanlara öncülük edeceğine, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir