AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın saçını görmek

Kahve falında arkadaşın saçını görmek

Kahve falında arkadaşın saçını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, neşeli zamanların yaşanacağına, bir sıkıntıya girmeye, artık çok daha huzurlu ve mutlu bir hayata kavuşacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını gördüyseniz:

  • Seyahatler veya kültürel aktiviteler belli kazanımlara neden olabilir.

Kahve falında arkadaşın saçını kestirdiğini görmek yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet eder.

Kahve falında arkadaşının saçını kestiğini görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın saçının uzadığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını saçlarını kestirmiş görmek huzurunun eski haline döneceğine, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşını uzun saçlı görmek ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşın saçını uzun görmek sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının saçını yolmak hiç ummadığınız bir acı ile karşılacağınıza, ters giden bir durumla karşılaşılacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını görmek azmi ve hırsı sayesinde istediği kariyere sahip olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir