AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek

Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek

Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, doğru, akıllı, bilgili ve deneyimli kimselerle karşılaşarak işbirliği yapacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, her gün şükrü eda ederek yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşının saçını sarı gördüyseniz:

  • İş hayatınızda gereksiz riskler alabilir, ani olaylar veya ani çıkışlar nedeniyle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında arkadaşının saçını sarı görmek özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının saçını sarıya boyadığını görmek aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşının saçlarını sarı görmek bir sebeple fal sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında sarı saçlı arkadaşını görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sarı saçlı görmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına sarılıp uyumak büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına, fakirlerin güleceğine işarettir.

Kahve falında eski arkadaşlara sarılmak deyim yerindeyse elinin döneceğine, kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir