AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak gördüyseniz:

  • Bırakın işler kendi akışında ilerlesin.

Kahve falında erkek arkadaşına sarılmak sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında erkek arkadaşına sarıldığını görmek şansının bir türlü dönmeyeceğine, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşa sarılmak bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkek arkadaşa sarılmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına tabir olunur.

Kahve falında eski erkek arkadaşına sarılmak mutluluk ve huzur bulacağına, kader çarkının kişiden yana döneceğine yorulur.

Kahve falında erkek arkadaşının sarıldığını görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, bir sebeple çok üzücü ve yorucu bir dönem geçireceğine delalettir.

Kahve falında erkek arkadaşla sarılmak kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski arkadaşa sarılıp ağlamak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir