AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş kap görmek

Kahve falında gümüş kap görmek

Kahve falında gümüş kap görmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, işlerinde bereketin ve verimin artacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gümüş kap gördüyseniz:

  • Dış faktörler veya abartılı söz, tavır ya da davranışlar nedeniyle yanlış yönde düşünebilir veya yanlış yöne ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında gümüş kap görmek hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına alamet eder.

Kahve falında sol parmakta gümüş yüzük görmek borçlarının biteceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına inanılır.

Kahve falında altın ve gümüş para görmek her türlü yakarışının karşılık bulacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş çaydanlık görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında gümüş fil görmek hayırsız bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine yorulur.

Kahve falında gümüş alyans takmak orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında gümüş tek taş yüzük görmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine işaret eder.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir