AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin ilk halini görmek

Kahve falında kabenin ilk halini görmek

Kahve falında kabenin ilk halini görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak bazı sorunlarla karşılaşılacağına, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında kabenin ilk halini gördüyseniz:

  • Şikayetçi olmanız durumunda işler kontrolden çıkabilir.

Kahve falında kabenin ilk halini görmek nerede hata yaptığını sorgulayacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına yorulur.

Kahve falında ilk kuranı kerimi görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine tabir olunur.

Kahve falında ilk eşini görmek huzurlu olarak geçirilecek ve aile hayatı ile ilgili olarak büyük adımlar atılacak bir dönemin yaklaşmakta olduğuna ve gereken hazırlıklar yapılıp doğru adımlar atılırsa ihya olunacağına, çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına delalet eder.

Kahve falında ilk kez uçağa binmek iç açıcı sözlere, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine yorulur.

Kahve falında ilk sevdiğini görmek büyük beklentilere girmeyerek, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında bebeğin ilk dişinin çıktığını görmek kişinin vereceği karar ya da seçeceği yolun doğru olması için kılı kırk yaracağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında ilk kez araba sürmek toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında ilk aşkı görmek zor günlerin biteceğine, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir