AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini incir yerken görmek

Kahve falında kendini incir yerken görmek

Kahve falında kendini incir yerken görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına inanılır.

Kahve falında kendini incir yerken gördüyseniz:

  • Yanılsamalar veya duygusal anlamda yanlış anlaşılmalar sizi yanlış yola sokabilir.

Kahve falında incir yerken görmek dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok büyük atılımlar yapacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini incir yerken görmek sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, rahat edeceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına delalettir.

Kahve falında incir ağacına çıktığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına işarettir.

Kahve falında dikenli incir görmek dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına ve eski ruh haline tekrar kavuşmak ve kendisini toparlamak için çok çalışacağı halde bir türlü kendisine gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında olgun incir görmek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok büyük üzüntüler duyacağına tabir olunur.

Kahve falında incir ağacından incir topladığını görmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına alamet eder.

Kahve falında incir pestili görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine delalettir.

Kahve falında daldan incir koparmak işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir