AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindinin kovaladığını görmek

Kahve falında hindinin kovaladığını görmek

Kahve falında hindinin kovaladığını görmek dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalet eder.

Kahve falında hindinin kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi istemediğiniz şeyler yapmaya zorlamasına izin vermeyin.

Kahve falında hindinin kovaladığını görmek bazı konser etkinliklerine katılacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hindi kovaladığını görmek kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine alamet eder.

Kahve falında hindinin saldırdığını görmek itibarını geri kazanacağına, eline geçen fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında hindi ve yavrusunu görmek sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına alamet eder.

Kahve falında hindi inciri görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, bankadaki hesabının kabaracağına inanılır.

Kahve falında hindi yolmak güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına inanılır.

Kahve falında hindiler görmek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında hindi temizlemek iyi huylar edineceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir