Kahve falında kendini havada uçarken görmek

Kahve falında kendini havada uçarken görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, kalıcı işler yaparak, hem toplum hayatına katkılarda bulunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, sırlarını kimseyle paylaşmayacağına alamet eder.

Kahve falında kendini havada uçarken gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım için gönüllü olmanız durumunda size olumlu tavsiyelerde bulunabilecek veya belli fırsatlarla karşılaşmanıza yardımı olacak ilginç bir kişi hayatınıza girebilir.

Kahve falında kendini havada uçarken görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarken yere düşmek bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçarak ağaca konmak rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçarken şarkı söylemek ticarette şansının düşeceğine, düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına yorulur.

Kahve falında kartalı uçarken görmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, sağlıkla ilgili bazı sorunların baş göstereceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına işaret eder.

Kahve falında merdivenleri uçarak çıkmak sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine yorulur.

Kahve falında uçarak camiye gitmek kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında leylek uçarken görmek her anlamda güçleneceğine, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir