AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini halsiz görmek

Kahve falında kendini halsiz görmek

Kahve falında kendini halsiz görmek hastalıklarının iyileşeceğine, sağlığına veya güzel ahlaka kavuşacağına, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, yapılan işte bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına bu sayede hayatının çok daha rahat, kolay ve zevkli hale geleceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kendini halsiz gördüyseniz:

  • Dikkate almanızda fayda var, daha parlak sonuçlar elde edebilirsiniz.

Kahve falında annenin genç halini görmek yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında halit bin velidi görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında top halinde kumaş görmek yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kendi bebeklik halini görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin genç halini görmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine ve sorunlarının çok çabuk bir şekilde çözüme kavuşacağına, yeni kişilerle tanışacağına delalet eder.

Kahve falında kabenin ilk halini görmek çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına, ekmeksiz ve parasız kalacağına delalet eder.

Kahve falında sürü halinde siyah köpek görmek gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sürü halinde boğa görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir