AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bebeklik halini görmek

Kahve falında kendi bebeklik halini görmek

Kahve falında kendi bebeklik halini görmek sağlığından ve ağız tadından olacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, insanlardan takdir toplayacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, gözyaşlarının dineceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendi bebeklik halini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaratıcı bir anlaşma, plan ya da projeler söz konusu olabilir.

Kahve falında bebeklik hali görmek yüzünü güldürecek bir haber alacağına, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında kendi bebeklik halini görmek bolluk ve bereket yakalayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine alamet eder.

Kahve falında bebeklik halini görmek kararlarına saygı duyulacağına, yeni bir eğitim kurumuna kayıt yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında sürü halinde koyun görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kendini halsiz görmek çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin küçüklük halini görmek işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında halit bin velidi görmek çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına tabir olunur.

Kahve falında halil ibrahimi görmek sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir