Kahve falında kendini gökte görmek

Kahve falında kendini gökte görmek çok üst mevkilere yükseleceğine, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, büyük oranda kazanç elde edeceğine, rahat şekilde yaşayacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, rakiplerinin üzüleceğine yorulur.

Kahve falında kendini gökte gördüyseniz:

  • Bazı konularda tepki ya da cevap vermeden önce, araştırma yapmanızda veya sorular sormanızda fayda var.

Kahve falında gök mavisi elbise giymek geçim sıkıntısından kurtulacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine inanılır.

Kahve falında kendini gökte görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur gök gürültüsü görmek uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, rakiplerini yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gökte uçmak eline yüklü miktarda para geçeceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında gökten pamuk yağdığını görmek kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine tabir olunur.

Kahve falında kendi göğsünü kesmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında göğsüne dokunduğunu görmek ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına rivayet eder.

Kahve falında gökten balık yağdığını görmek güzel, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir