AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini gelin etmek

Kahve falında birini gelin etmek

Kahve falında birini gelin etmek bir hastalıktan kurtulunacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına, kazancın düşeceğine, yolunun hep açık olacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, geçim sıkıntısının sona ereceğine, kariyer planında büyük bir sıçrama yapılacağına delalet eder.

Kahve falında birini gelin etmek gördüyseniz:

  • Yeni ilişkiler ya da iş birlikleri söz konusu olabilir.

Kahve falında gelin arabası kullanmak yeni bir yuva kurmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği ve elde ettiği zaman büyük bir başarıya ve hayırlı kazançlara sahip olacağı şeyleri alacağına delalet eder.

Kahve falında gelin evi düzmek dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, derdin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında gelininizi görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında kapalı gelin görmek bir koyduğu işten üç alacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına delalettir.

Kahve falında gelin istemek hayatından ve şansından yana razı geleceğine, çok sorunlu bir işin üstesinden bu sayede geleceğine delalettir.

Kahve falında kızının gelin olduğunu görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında gelin olamamak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına işaret eder.

Kahve falında gelin alma görmek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir