AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini ümreye giderken görmek

Kahve falında kendini ümreye giderken görmek

Kahve falında kendini ümreye giderken görmek her yönden mutlu ve başarılı olmaya, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine, gözyaşının kuruyacağına, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına işarettir.

Kahve falında kendini ümreye giderken gördüyseniz:

  • Aslında olan pek çok şeyin geçerli bir nedeni var.

Kahve falında doğuma giderken görmek kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kendisine kızacağına tabir olunur.

Kahve falında hacca giderken ölmek zorlukların ve kavgaların biteceğine, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kızı askere giderken görmek eline hayırlı kazançların geçeceğine, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına alamet eder.

Kahve falında anne ve babasını hacca giderken görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında okula giderken görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına rivayet eder.

Kahve falında yakınını askere giderken görmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kendini hacca giderken görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını umreye giderken görmek elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir