AnaSayfa / Genel / Kahve falında parçalanarak ölmek

Kahve falında parçalanarak ölmek

Kahve falında parçalanarak ölmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, büyük bir başarının elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında parçalanarak ölmek gördüyseniz:

  • Doğru kararı verebilmek için biraz zamana ihtiyacınız var.

Kahve falında birini öldürüp parçalara ayırmak ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, imkanlarının genişleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin parçalanarak öldüğünü görmek işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, maddi kayba uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini parçalayarak öldürmek işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının parçalanarak öldüğünü görmek manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, kazancını günden güne daha da arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parçalanarak ölmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı parçalayarak öldürmek gözünün başka kimseyi görmeyeceğine, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına delalet eder.

Kahve falında halı parçası görmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında etinin parçalandığını görmek dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir