AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek iş hayatında zarar edileceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, kavgaların büyüyeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü gördüyseniz:

  • Çalışkanlığınızdan başarı kazanacaksınız.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü duymak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, büyük miktarda kazanç sağlayacağına işarettir.

Kahve falında arkadaşın annesinin öldüğünü görmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının annesinin öldüğünü görmek hayatının bereketli ve verimli olacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine inanılır.

Kahve falında annesinin öldüğünü ve tekrar dirildiğini görmek eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, başına bir şey gelmemesi için Allah’a yalvaracağına ve her zaman şükredeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin çocuğunu öldürdüğünü görmek hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında babasının annesini öldürdüğünü görmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine ve daha çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yaşayan annenin öldüğünü görmek yeni bir sosyal çevreye girileceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annenin öldüğünü haber almak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir